TRENING AV DIN HUND

Har du noen utfordringer med hunden din du gjerne skulle sett en forbedring på?

Skulle du gjerne hatt mer kontroll over hunden din?

La meg trene den for deg! Det er vesentlig enklere for deg å overta treningen når hunden allerede vet hva den skal gjøre.

Eksempler på ting jeg kan hjelpe deg og hunden din med:

Innkalling, gå pent i bånd, diverse lydighetsøvelser, høflighet/impulskontroll/selvbeherskelse, bjeffing og hopping mot andre hunder, skiløpere, joggere, syklister o.l

Det er mange ting å tenke på når man skal trene en hund, og som uerfaren hundetrener tar det ofte lang tid å få resultater dersom du må klare deg på egen hånd. Kanskje man belønner uønsket atferd uten å vite det, kanskje man ikke belønner god atferd, og kanskje man forverrer problemene uten å ville det.

Se for deg at hunden får grundig trening av en hundetrener, og at dere deretter skal trene sammen under veiledning av samme hundetrener. Sannsynligvis vil ting plutselig gå lettere!

Hunden har allerede en forventning om hva den skal gjøre for å oppnå det den har lyst på, og du lærer hva du må gjøre for å opprettholde det hunden har lært. Forhåpentligvis har dere nå en bedre hverdag i vente framover :-)

 

Vær obs på at det å endre atferd sjelden er noen engangs-quick fix. Det avhenger selvfølgelig av hva man skal jobbe med, men som regel kreves det jevnlig trening for å opprettholde god atferd. Med denne typen opplegg legger jeg opp til at hunden skal få en pang-start på treningen, slik at dere kommer skikkelig i gang.  

Pris: I utgangspunktet koster treningen 600 kr timen + kjøring, men timeprisen blir lavere jo flere timer du betaler for samtidig.

Man må kjøpe minimum halvannen time, det koster 800 kr. 

Jeg jobber nå med hund på fulltid og kan dermed skreddersy et opplegg som passer for dere.

Eksempel 1:

1 Jeg kommer hjem til dere og trener hunden 1-3 timer hver dag i en uke mens du er på jobb. En bonus-fordel med dette er at du kommer hjem til en hund som er sliten og fornøyd etter å ha brukt hodet sitt skikkelig hardt, og som trolig ikke trenger så mye mer aktivitet den dagen.

2 Vi holder kontakten gjennom telefon eller epost (det du ønsker) slik at du vet hva vi har jobbet med hver dag.

3 Vi avslutter opplegget med en eller to privattimer i slutten av uka der vi går gjennom alt vi har gjort, og der du selv får trene hunden under min veiledning. Det er jo liten hensikt at hunden lærer masse ting som du ikke vet om!

 

Eksempel 2:

1 Du leverer hunden til meg her i Nittedal f.eks. en gang eller to i uka, og jeg trener den i ønsket antall timer.

2 Når du kommer tilbake for å hente den, går vi gjennom det vi har trent på, og du får øve selv under min veiledning.

3 Denne treningen kan gå over det antallet uker dere har behov for, og du kan f.eks. bestille 5 treninger av gangen for å få en rimeligere pakkepris.

 

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å observere at jeg trener hunden dersom du ønsker det! 

Jeg praktiserer kun belønningsbasert trening :-) 

Ta kontakt og fortell litt om hva du kunne tenke deg:

marianne.mjelva@canis.no

eller benytt dette skjemaet: 

REGISTRER INTERESSE

©2018-2020 by Marianne Hundetrener

  • Facebook